Za što se još koristi Lansinoh HPA® Lanolin krema? - Lansinoh

Za što se još koristi Lansinoh HPA® Lanolin krema?

Stalno čujemo da je Lansinoh HPA® Lanolin krema odlična za umirivanje bolnih i raspucalih bradavica tokom dojenja. Evo kako kremu koristiti i poslije.

Što radite kad završi vaše putovanje dojenja i ostane vam malo „čudesne kreme“ zvane  Lansinoh HPA® Lanolin krema?

Tokom godina, naše mame rekle su nam brojne načine na koje su koristile našu HPA® lanolin kremu.

Ispod smo izdvojili neke upotrebe:

ZA MAMU

Nekoliko sedmica naša HPA® lanolin krema bila je kao stvorena za vas. Zašto bi se to promijenilo kada vam više ne treba ne treba njezin umirujući učinak i zaštita na bradavicama?

Ovdje je samo nekoliko nekoliko metoda na koje su druge mame pronašle način da si daju vrhunsku njegu.

Balzam za usne

Lanolin je korišten kao hidratantno sredstvo stoljećima. Dosta godina korišten je i u kozmetici, tako da nije iznenađenje da vam može pomoći u održavanju usana glatkim i hidratiziranim.

Ispucale pete

Kao nova mama, mogli biste šetati i po nekoliko kilometara pokušavajući umiriti vašu bebu kako bi zaspala u kolicima ili u tobolcu. Za ispucale pete pobrinite se nanoseći mali sloj HPA® lanolin kreme prije spavanja i pustite je da djeluje kao čarolija.

Oštećena kutikula

Ako je vaša njega noktiju odletjela kroz prozor otkako ste dobili vašu bebu, HPA® lanolin krema može biti korištena za njegu vaših kutikula i za njihovo omekšavanje prije rezanja.

Balzam za obrve

Svi znamo da prave obrve stvaraju ogromnu razliku na vašem licu, ali jeste li znali da ne morate potrošiti puno novca na proizvode za obrve? Uštedite na balzamu za obrve i iskoristite malo HPA® lanolinske kreme kako biste dotjerali vaše obrve.

ZA TATU

Ako se vaš partner već služi vašim toaletnim potrepštinama, možda mu nećete htjeti pokazati benefite naše HPA® lanolin kreme.

Kad smo već kod toga, naša lista ispod mogla bi dobro doći kada se budete pitali koje proizvode možete koristiti iz vaše torbice za van!

Opekotine od sunca i piling

Opekotine od sunca nam se svima mogu dogoditi. Osobno smo se uvjerili da partnere i naše očeve često treba podsjetiti o kremama za sunčanje. Sada pri ruci imate proizvod za situacije kad oni zaborave ili ignoriraju savjet. Treba vam samo mali sloj. Za ozbiljne opekotine obratite se zdravstvenom djelatniku ili farmaceutu za savjet.

Porezotine od brijanja

Mnogi muškarci koriste losion poslije brijanja kada se porežu pri brijanju. Mogli bi se poštedjeti žestoke boli korištenjem male količine naše HPA® lanolin kreme.

Crvenilo nosa zbog hladnoće

Ako vaš partner boluje od gripe i boli ga nos, mala količina HPA® lanolinske kreme pomoći će u zaštiti i umirivanju područja.

Iziritirana koža između bedara

Ako vi ili vaš partner uživate u trčanju ili patite od iziritirane kože između bedara, HPA® lanolin krema može biti iskorištena kao podrška u procesu liječenja. Ne zaboravite i prozračiti to područje.

ZA BEBU

Način na koji vaša beba prihvaća dojku može biti jednim od ključnih razloga zbog kojih ste se okrenuli našoj HPA® lanolin kremi. Jedan od njezinih najvećih benefita je da je ne morate uklanjati prije dojenja.

Postoje i druge upotrebe za bebu koje su mame otkrile tokom godina.

Pelenski osip

Naša HPA® lanolin krema ima jednaku konzistentnost kao i brojni zaštitni balzami i budući da je proizvod od jednoga sastojka, točno znate što ide na bebinu kožu.

Osip na licu

Naše bebe često počnu osjećati znakove rasta zubi dugo prije nego neki zub stvarno počne rasti i zbog toga često mogu dobiti osip na bradi, vratu i prsima. Naša HPA® lanolin krema pomaže u zaštiti i umirivanju tog područja.

Izgrebana koljena

HPA® lanolin krema može biti korištena za umirivanje i zaštitu područja na kojima je došlo do lakših povreda kože. Za velike rane, od zdravstvenih djelatnika potražite savjet o tome kako najbolje pomoći da područje zacijeli.

ZA TINEJDŽERE

Kada vaša beba dođe u tinejdžerske godine, suočit ćete se s brojnim novim izazovima. Od upućivanja o tome kako donijeti najbolje životne odluke do davanja više odgovornosti. Jeste li znali da HPA® lanolin krema može biti korištena za tretiranje nekih uobičajenih tinejdžerskih problema?

Ožiljci od akni

Akne mogu biti jedan od najvećih izazova s kojim ćete se suočiti kada se javi pubertet i ožiljci od akni su česti. HPA® lanolin krema može biti korištena za tretiranje područja na kojima postoje ožiljci od akni i nudi dodatnu hidrataciju.

Suha koža

Suha koža može biti zajednički problem kako se hormoni mijenjaju (kao što se možda živo sjećate i iz trudnoće!). Zahvaljujući hidratantnim svojstvima, HPA® lanolin krema može biti korištena za tretiranje problematičnih područja jednako kao i balzam za kožu.

 

Lansinoh nije proveo testiranje o gore spomenutim upotrebama. Ako imate bilo kakvih briga ili ozbiljnijih problema s kožom, razgovarajte s relevantnim zdravstvenim djelatnikom prije nego što u svoju rutinu uvedete nove proizvode.


Mini Cart 0

Vaša korpa je prazna.

X