About Us - Lansinoh

O nama

Rasheda Hagen

Našu Lansinoh obitelj prije više od 30 godina osnovala je majka koja je dojila, Resheda Hagen. Nakon što je 1978. godine u Portlandu (Oregon) rodila prvo dijete, susrela se s onim zbog čega je poslije nastala Lansinoh avantura.

Resheda je dojila, ali nakon nekoliko dana njezine su bradavice od nježnih postale izrazito bolne. Pošto nije mogla doći do nečega što bi joj olakšalo bolove, razmišljala je o odustajanju. Dobila je preporuku da pokuša s lanolinom, ali lanolin nije bio dostupan u trgovinama.

Reshedin suprug bio je doktor i uspio je doći do male zdjelice u bolničkoj apoteci. Nakon što je na bolne bradavice nanijela lanolin, njegova je supruga osjetila momentalno olakšanje. Njezine su se bradavice u nekoliko dana oporavile i nastavila je uspješno dojiti, nakon čega je postala zagovornica benefita čistog lanolina kao tretmana za bolne bradavice majki koje doje.

Godine 1984. osnovala je kompaniju kako bi majkama koje doje ponudila sigurnu i efikasnu alternativu kozmetičkim proizvodima koji su bili dostupni za bolne bradavice i koji su bili glavni razlog za neuspjehe u uspostavljanju odnosa dojenja između majke i djeteta. Odlučila je kupiti malu zdjelicu lanolina i sama ga je pakirala u manje posudice za prodaju majkama koje su dojile.

Kada mame odluče dojiti – vjerujemo da trebaju dobiti svu podršku i ohrabrenje kako bi iskusile sve benefite dojenja, skupa sa svojom bebom. Majčinstvo uvijek shvaćamo ozbiljno, a potrebe majki osobno, stvarajući visokokvalitetne proizvode koje majke žele i kojima vjeruju dok doje svoje bebe i razvijaju posebnu vezu s njima.

 

 


Mini Cart 0

Vaša korpa je prazna.

X